2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: YouTube

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan dovodi ‘zver’ sa koledža da čisti reket! (VIDEO)

Objavljeno: 29.08.17 u 20:15

Posle Najdžela Viliajmsa-Gosa, Partizan sprema još jednu ‘bombu’ iz Amerike sa kojom bi mogao da napdne titulu prvaka u ABA ligi, reč je o ‘zveri’ iz Ohija.

Partizan ne staje. Posle dovođenja Najdžela Vilijamsa-Gosa blizu crno-belog dresa je Antonio Kembel. Reč je o krilnom centru rođenom 1994. godine i koji prethodne tri godine nastupa za Ohio univerzitet. Visok je 206 cm i težak 114 kilograma. Prošle godine proglašen je za najboljeg igrača godine.

Prošle sezone je beležio 16,4 poena po meču, 8,9 skokova i 0,8 asistencija. Krase ga snaga, ali je veoma opasan i u šutu. Nema sumnje da Miroslav Nikolić dobija veliko pojačanje u reketu.

Na tragu informacije: Mirko Marković

0
0

2 Komentara

  1. Pa on i ona dvojka plej razbijaju i jedini koji znaju da igraju u timu Ohajo univerziteta. Kembel ima dobar sut za trojku,igra super pod kosem gde koristi u sutu i levu i desnu ruku,igrac koji moze jos puno toga da nauci i jos vise da napreduje.Ovaj Mutin mladi tim Partizana ce sigurno igrati lepu i spektakularnu kosarku a koja ce privlaciti sve veci broj ljubitelja ovog sporta gde god se budu ovi klinci pojavili.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter