0
Košarka

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

BOSNA I HERCEGOVINA DOBILA RIVALE: Duško Vujošević nije zadovoljan žrebom

Objavljeno: 24.08.17 u 17:34

Nakon što je uspešno prebrodila predkvalifikacije za Mundobasket, reprezentacija Bosne i Hercegovine je danas saznala imena protivnika u kvalifikacijama.

“Zmajevi” će biti u grupi sa reprezentacijama Belgije, Francuske i Rusije, a selektor Duško Vujošević nije preterano zadovoljan žrebom.

– Svesni smo da smo u sastavu u kojem smo nastupali napravili veliki uspeh plasmanom u kvalifikacije. Jedna stvar je najbolja ekipa koju smo mogli da sastavimo i ona koja je igrala. Kada je u pitanju žreb, ne znam po kojem kriterijumu je pravljen, ali rekao bih da nismo imali sreće. Bilo je i lakših grupa. Po mom mišljenju, prolazak dalje bi bio iznenađenje, izjavio je Vujošević, a preneo portal sportsport.ba.

– Ovaj tim treba pojačati, ali da pritom ne izgubi entuzijazam i borbenost koji je bio prisutan u proteklom periodu. Svako ko misli da nas čašćava svojim prostim prisustvom, a ne da dođe da radi i da se bori, nije nam potreban. Prostora za napredak svakako ima, dodao je Vujošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter