4
Košarka

Jacob Pullen Crvena Zvezda - Cedevita kosarka ABA regionalna liga 4.1.1016. Januar 4. 2016. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

PULEN ‘ZAPALIO’ CRVENO-BELE: Da li je ovo neki znak, ili? (FOTO)

Objavljeno: 22.08.17 u 00:20

Jedna od glavnih tema domaće sportske javnosti jesu pojačanja tima Dušana Alimpijevića.

U Crvenu zvezdu je već stigao veliki broj igrača, ali se navijači nadaju još nekom zvučnom imenu za iduću sezonu.

Svima je jasno da će do početka sezone barem još jedan Amerikanac stići na ‘Mali Kalemegdan’. Imajući u vidu da do tada crveno-beli imaju još mesec i po dana, nigde im se ne žuri.

Već duže vreme se Džejkob Pulen spominje kao moguće pojačanje crveno-belih na poziciji plejmejkera gde su za sada Nikola Radičević i Petar Rakićević. Što se tiče stranaca, mete su još Di Džej Kuper i Najdžel Vilijams Gos, ali je želja navijača Pulen.

Nekadašnji igrač Barselone, Himkija, Cedevite… je zagolicao maštu pristalicama Crvene zvezde tako što je na društvenoj mreži Tviter ‘zapratio’ Zvezdu. To se navijačima čini kao znak da su čelni ljudi uspostavili kontakt sa Amerikancem i da je posao blizu realizacije.

FOTO: TWITTER PRINTSCREEN
0
0

4 Komentara

  1. Bojim se da ce da rusi atmos.i timski duh mislim da nije u ovom tr.za Crvenu Zvezdu.Da je Radonja tu ne bih bio prob. uz svu podrsku Alimpijevicu trebaju mu drugi prof.igraca koji ce da ga postuju i da mu ne ruse autoritet sto mislim da do sad ima u timu od igraca koji su dovedeni.Mozda jedino Feldin je tu upitan,a ostali sigurno pogodak.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter