6
Košarka

FOTO: STARSPORT

NOVI LIDER: Evo ko će biti kapiten Srbije na Eurobasketu

Objavljeno: 22.08.17 u 09:30

Selektor Aleksandar Đorđević morao je da dodeli nekome drugom kapitensku traku nakon što se saznalo da Teodosić propušta Eurobasket.

A kako ni Nemanja Bjelica nije u nacionalnom timu kao Teov zamenik, kapiten će biti čovek koji je to bio i na dosadašnjim prijateljskim duelima – Milan Mačvan.

Aleksandar Đorđević očigledno ima puno poverenja u Mačvana koji će od nove sezone igrati za njega i u klubu, pošto je ovog leta pojačao Bajern. Nekadašnji krilni centar Partizana je predvodio reprezentaciju Srbije na poslednjih pet pripremnih na utakmica, a isto to će raditi i sutra na ‘Akropolis kupu’ protiv Italije.

Mačvan je međuostalom učestvovao u akcijama nacionalnog tima kada su osvojeni srebro na Evropskom prvenstvu 2009. u Poljskoj i takođe drugo mesto na Olimpijskim igrama prošlog leta u Riju.

FOTO: STARSPORT
0
0

6 Komentara

  1. koji smo mi pačenici pa neugra klub igra srbija.jbt dok je juga bila navijalo se iz sve glasa a sad pljujemo po igračima ko je koje boje nosio ajme pa i nečudime što nam se dešava svi ovi godina.a polako se gube teritorije umesto da se ujedinimo i proteramo stoku ..vidim svima dobro para imamo niko gladan niko žedan.a fukare nam vode zem,lju

    0
    0
    Odgovori
  2. ..normalno i sasvim prirodno, mada je mogao i Vasa Micic, posto je SAVLADAO/NAUCIO SVE PESME KKP, samo, ne bi Sale pogresio ni sa 2 velika kapitena Svetinje-Lucom i Gagijem,, a tu je i BOGdan kao sledeci LEGENDARNI KAPITEN REPKE …………………………………………………..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter