0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

SLUČAJ PECARSKI: Marko trenira sa Partizanom, a Bajern mu preti suspenzijom i traži obeštećenje

Objavljeno: 21.08.17 u 13:53

Marko Pecarski, sin legendarnog centra Partizana s kraja 80-ih Miroslava Pecarskog, od danas  trenira sa crno-belima.

Ovu informaciju potvrdio je menadžer Miško Ražnatović na Twitteru dodavši da pregovori između Partizana i Bajerna iz Minhena oko uslova pod kojima bi 17-godišnjak postao igrač srpskog kluba i dalje traju.

Međutim, kako prenosi novinar Sportanda Oracio Kauči, klub iz Minhena najavio je da će suspendovati mladog krilnog centra, jer se nije pojavio na današnjem treningu Bavaraca. Sportando dalje navodi, pozivajući se na neimenovani izvor, da Bajern nije dobio nikakvu zvaničnu ponudu za Pecarskog, te da nema nameru da supertalentovanog igrača pusti bez obeštećenja. Prema Sportandovim informacijama ono bi iznosilo oko 100.000 evra kako je navodno i navedeno otkupnom klauzulom u ugovoru.

Pecarski je početkom avgusta učestvovao u pohodu U18 reprezentacije Srbije na zlatnu medalju sa Evropskog prvenstva u Slovačkoj, Prošlog leta na U16 Eurobasketu u Crnoj Gori, Pecarski je učestvovao u osvajanju bronzane medalje, a turnir je završio kao najbolji strelac, najbolji skakač i član idealne petorke. On je prošle sezone nastupao u drugom timu Bajerna, odnosno trećoj ligi Nemačke,a u sezoni 2015/16 nastupao je za Megu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter