1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

NEMA ŽURBE: Crvena zvezda je dovela pet igrača, čekaju se još dve pozicije

Objavljeno: 21.08.17 u 14:55

Košarkaški klub Crvena zvezda ove sezone kreću u novu epohu sa novim igračkim kadrom, trenerom i stručnim štabom, a zadatak je pretežak, nastaviti šampionskim putem kojim je gazio Dejan Radonjić.

Napuštali su Mali Kalemegdan ovog leta redom Dion Tompson, Čarls Dženkins, Luka Mitrović, Marko Simonović, Stefan Jović, Nejt Volters, Marko Gudurić i Ognjen Kuzmić. Najveći udarac po navijače bio je odlazak trenera Dejana Radonjića. Skepticizam se pojavio kod navijača, ali…

Uprava kluba na čelu sa predsednikom Nebojšom Čovićem krenula je u stavaranje neke ‘nove’ Crvene zvezde. Na Mali Kalemegdan stigli su novi trener Dušan Alimpijević i igrači Marko Kešelj, Stefan Janković, Nikola Jovanović, Nikola Radičević, zvezda Džejms Feldin i supertalentovani Francuz Matijas Lesor. Uz one koji su ostali kapitena Branka Lazića, Nemanju Dangubića, Milka Bjelicu, Petra Rakićevića i Borišu Simanića čine tim od 12 momaka. Takođe, priključeni su najbolji igrači FMP-a Aleksa Radanov, Stefan Lazarević, Dejan Davidovac i Dragan Apić.

Ipak, tu pojačanjima Crvene zvezde nije kraj. Kako HotSport saznaje, šampion Srbije je u potrazi za još dvojicom igrača – stranca. Naime, gorući problem je pozicija plejmejkera na kojoj za sada igraju Nikola Radičević i Petar Rakićević. Očekuje se da Crvena zvezda dovede jednog Amerikanca, a opcije su Džejkob Pulen, Di Džej Kuper i Najdžel Vilijams Gos. Poslednji je najbliži dolasku na Mali Kalemegdan, ali se upravi ne žuri, jer je do početka sezone tačno mesec i po dana.

Takođe, u slučaju dobre ponude moguć je dolazak nove ‘četvorke’. Ipak, ta pozicija nije prioritet.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter