1
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘OVO JE VAŠA MONA LIZA’: Bivše krilo Partizana slikom i emotivnom porukom obradovao Vujoševića (FOTO)

Objavljeno: 20.08.17 u 11:11

Duško Vujošević pre tri dana prebačen je u bolnicu, a u Beogradu sada prolazi kroz tretman zbog dijebetesa, dok njegova selekicija BiH igra za plasman u narednu rundu kvalifikacija za SP.

Vujoševiću se vratio stari problem sa šećerom i sada ima problema sa gangrenom prsta na nozi, zbog čega je hitno prebačen u Beograd na lečenje.

To mu je, kako je sam rekao, mnogo teško palo, jer nije sa svojim pulenima koji se bore u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Međutim, oni jesu mislima uz njega, a to pokazuje i potez Adina Vrapca, doskorašnjeg košarkaša Partizana, a novog krila Tenerifa.

On je na svom instagram profilu objavio sjajnu sliku sa selektorom na čelu tima BiH, uz emotivan tekst posvećem direktno Vujoševiću.

– Savršenu kompoziciju i sklad može uništiti i samo jedan, čak i najmanji detalj… Ipak ste pokazali da ste neprevaziđeni maestro svoje umetnosti! Ovo je i za nas i za Vas, Vaša Mona Liza – napisao je Adin Vrabac posle pobede nad Jermenijom u Jerevanu 83:76.

 

A post shared by Adin Vrabac (@vrabac7) on

0
0

1 Komentara

  1. …vidi, vidi ti koliko je SAMO JEDNA i malo jace-sezona provedena u najvecoj Srp. KK Svetinji PARTIZANu uticala da dzivdzan postane IBIS ………………………………

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter