0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MOŽDA I NAJVEĆE POJAČANJE: Dva igrača na treningu Cedevite, Zagrepčani prave moćan tim!

Objavljeno: 20.08.17 u 16:04

Cedevita je baš rešena da ove sezone preotme krunu najboljeg tima ABA lige Zvezdi, a posle sedam novih igrača, na treningu su se pojavila još dva ‘pojačanja’.

Stigli su u Zagreb Roko Leni Ukić, Ivan Ramljak, Vil Čeri, Demetris Nikols, Andrija Stipanović, Kevin Marfi i Kris Džons, ali to nije sve kada je reč o četi Jure Zdovca. Naime, na treningu ‘narandžastih’ pojavila su se dva nova imena, to jest jedno staro i jedno novo.

Treninzima se priključio centar Miro Bilan. Jedan od najboljih igrača Cedevite ovog leta je napustio tim kao slobodan igrač, a potom je napustio i reprezentaciju Hrvatske u želji da pronađe novi tim. U tom nije uspeo, te se vratio ‘domu svome’. On će trenirati sa Cedevitom, a nije isključeno da potpiše novi ugovor.

Pored Mire Bilana, ekipi se priključio i Nik Slavica iz Cibone. Reč je o krilnom talentovanom igraču kome je svega 20 godina. Prošle sezone bio je jedan od oslonaca igre Cibone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter