Selektor Aleksandar Đorđević neće moći da računa samo na Marka Simonovića i Miroslava Raduljicu od standardnih igrača, dve lepe vesti pred polazak na Akropolis kup.

Povezane vesti

Košarkaška reprezentacija Srbije privodi pripreme za Eurobasket kraju. Ostalo je još da se odigra Akropolis kup u Atini. Jasno je da na Evropsko prvenstvo neće putovati zbog povreda Marko Simonović i Miroslav Raduljica, ali se dva imena vraćaju.

Naime, iz Španije su selektoru Aleksandru Đorđeviću stigle lepe vesti. Posle pregleda u Malagi ustanovljeno je da je Nemanja Nedović zalečio povredu ramena i da će se nacionalnom timu priključiti u Grčkoj na Akropolis kupu.

Nije bivši košarkaš Crvene zvezde i Golden Stejta jedini koji se vraća u tim, Aleksandar Đorđević sada može da računa i na kapitena Miloša Teodosića. Sada bi trebalo sačekati da se završi turnir u Atini i vidimo odluku selektora kojih će 12 igrača putovati u Istanbul.

Reprezentacija Srbije trenutno igra prijateljski meč na DBB Superkupu protiv domaćina Nemačke. Naš tim ima dve pobede protiv Poljske i Rusije.