0
Evrobasket 2022

LEPE VESTI: Đorđević može da odahne, jedan povređeni igrač manje pred put u Atinu!

Objavljeno: 20.08.17 u 16:21

Selektor Aleksandar Đorđević neće moći da računa samo na Marka Simonovića i Miroslava Raduljicu od standardnih igrača, dve lepe vesti pred polazak na Akropolis kup.

Košarkaška reprezentacija Srbije privodi pripreme za Eurobasket kraju. Ostalo je još da se odigra Akropolis kup u Atini. Jasno je da na Evropsko prvenstvo neće putovati zbog povreda Marko Simonović i Miroslav Raduljica, ali se dva imena vraćaju.

Naime, iz Španije su selektoru Aleksandru Đorđeviću stigle lepe vesti. Posle pregleda u Malagi ustanovljeno je da je Nemanja Nedović zalečio povredu ramena i da će se nacionalnom timu priključiti u Grčkoj na Akropolis kupu.

Nije bivši košarkaš Crvene zvezde i Golden Stejta jedini koji se vraća u tim, Aleksandar Đorđević sada može da računa i na kapitena Miloša Teodosića. Sada bi trebalo sačekati da se završi turnir u Atini i vidimo odluku selektora kojih će 12 igrača putovati u Istanbul.

Reprezentacija Srbije trenutno igra prijateljski meč na DBB Superkupu protiv domaćina Nemačke. Naš tim ima dve pobede protiv Poljske i Rusije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter