4
Evrobasket 2022

FOTO: StarSport

HOTSPORT SAZNAJE: Teo ne ide na Eurobasket?

Objavljeno: 20.08.17 u 18:01

Posle lepe vesti da se Nemanja Nedović oporavio i da će igrati za Srbiju na Eurobasketu, stiže jedna loša vest, nezvanična, a ona glasi da Miloš Teodosić ne ide u Tursku.

Rame Nemanje Nedovića je zdravo i bek Unikahe će putovati sa reprezentacijom Srbije na Akropolis kup u Grčkoj, a ako sve bude u redu i na Eurobasket u Turskoj. Ipak, svaku lepu vest prati i jedna loša. Naime, kako HotSport nezvanično saznaje, Miloš Teodosić će po svemu sudeći preskočiti evropsku košarkašku smotru. Kapitena ‘orlova’ tokom cele sezone muči list, a u Beograd je stigao i fizioterapeut Los Anđeles Klipersa.

On savetuje našeg plejmejkera da ne ide u Tursku sa nacionalnim timom kako ne bi pogoršao povredu lista. Naime, oporavak Miloša Teodosića ide dobro, ali je do 31.avgusta malo vremena da se povreda potpuno zaleči. Savet iz Los Anđelesa je da Teo ne putuje u Tursku, a jedna od varijanti jeste da se ‘mađioničar’ nađe u sastavu reprezentacije za Eurobasket, ali zaigra tek u drugom ‘nokaut’ krugu.

Sad je potrebno sačekati zvanični stav Košarkaškog svaeza Srbije.

0
0

4 Komentara

  1. Hhahahah, evo vam ga drugi Jokić, samo što je Teo to pametnije odigrao, sve vreme bio sa reprezentacijom, izmislio povredu, a svi znamo da se iza toga kriju pare.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter