0
Evrobasket 2022

SKANDAL NA POMOLU: Milvoki lažirao povredu Antetokumpa, Grci tvrde da imaju snimke kolena (FOTO)

Objavljeno: 20.08.17 u 12:55

Košarkaška reprezentacija Grčke na Evrobasketu igraće bez najveće zvezde Janisa Antetokumpa zbog, kako je objavio, povrede kolena.

Antetokumpo je juče objavio na društvenim mrežama da mu je izostanak sa Eurobasketa najveće razočaranje u dosadašnjoj karijeri, ali da je to neminovnost, jer sada mora da vodi računa o svom kolenu.

Tu dolazi do zapleta, pošto je danas Grčka asocijacija objavila da poseduje snimke njegovog kolena, gde se jasno vidi da je sa nogom sve u dobrom redu.

Sekretar grčkog Saveza Panajotis Cagronis je optužio njegov NBA klub Milvoki Bakse da su napravili pritisak na igrača i lažirali povredu.

-Imamo rendgenske snimke koje pokazuju kako je sve u redu sa Janisovim kolenom. Poslali smo ih FIBA kako bismo pokazali da nije istina ono što Baksi govore.

NBA liga u zvaničnom saopštenju govori suprotno.

-NBA i Milvoki Baksi su pratili sve postojeće protokole koji postoje u dogovoru NBA i FIBA. Janis ima povredu koja je potvrđena kroz nekoliko pregleda i svaka suprotina tvrdnja je laž – navodi se u saopštenju.

Istina je negde u sredini i biće otkrivena narednih dana, kada bude poznat rasplet oko još jednog spora kada su NBA klubovi u pitanju.

Grčka na Eurobasketu igra u grupi sa Francuskom, Poljskom, Finskom, Islandom i Slovenijom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter