Selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Duško Vujošević rekao je danas da mu je žao što nije sa ekipom koja učestvuje u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Povezane vesti

Teško mi je i zbog bolova i zato što neću biti sa momcima koje sam toliko zavoleo, stvorio odnos i koji su toliko talentovani – rekao je Vujošević za Blicsport.

Košarkaški savez Bosne i Hercegovine sinoć je saopštio da je Vujošević hitno prebačen iz Bratislave za Beograd zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, pošto ima problema sa šećerom u krvi.

Još po dolasku u Bratislavu osetio sam bolove. Obavio sam trening, ali na utakmici nisam više mogao da stojim, nego sam veći deo presedeo. Odveli su me u bolnicu i ustanovljena je gangrenoznost četvrtog prsta zbog problema sa šećerom. Ispitivanja su pokazala, da je uz bolove, taj deo počeo da modri, ali i da nema tromba. Lekarskim konsultacijama je dogovoreno da moram u Beograd na terapiju hiperbaričnom komorom– naveo je Vujošević.

On je zahvalio ljudima iz KSS Bosne i Hercegovine i dodao da su mu dani i za redovnu dijalizu, ali je ponovio da mu je najteže što nije sa svojim igračima u utakmici protiv Jermenije.

Od (Džanana) Muse sa kojim sam izgradio odličan odnos pa do svih ostalih. Verujem u njih, iako Jermeni umesto jednog, imaju tri Amerikanca sa njihovim pasošem-naveo je Vujošević.