0
Evroliga

EVROLIGAŠKA PIJACA: Mađar u Barseloni, Urugvajac u Baskoniji

Objavljeno: 18.08.17 u 16:51

Evroligaši nastavljaju da se pojačavaju, a najaktivniji na tržištu su španski klubovi.

Barselona je napokon uspela da angažuje Mađara Adama Hangu. Barselona i Baskonija postigli su konačni dogovor u vezi sa Adamom Hangom, koji će potpisati trogodišnji ugovor sa Kataloncima.

Barselona će platiti timu iz Vitorije 400.000 evra za Mađara, a Hangin trogodinji ugovor vredan je 7,5 miliona evra. Hanga igra na poziciji krila, visok je 201 cm, a prošle sezone u Evroligi je prosečno beležio 11,9 poena, 4 skoka i 2,4 asistencije. 

Američko-urugvajski plejmejker Džejson Grendžer potpisao je trogodišnji ugovor sa Baskonijom, objavio je klub iz Vitorije. On je protekle dve sezone proveo u dresu Anadolu Efesa, a nakon povrede Ljulja je figurirao kao potencijalno pojačanje Real Madrida.

Prošle sezone Grendžer je u Evroligi u dresu Anadolu Efesa imao 10,3 poena, 2,7 skokova i 3,9 asistencija po meču, a već je igrao u Španiji, za Estudijantes i Unikahu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter