Nešto veliko se kuva iza ‘zavese’ i očiju javnosti, sada smo samo dobili nagoveštaj…

Povezane vesti

Bogoljub Karić posle politike želi da uđe i u sport, i to u Crvenu zvezdu za koju strasno navija. Bar tako kaže. Stoga je predsedniku Nebojši Čoviću dao poslovni predlog, koji je otkrio u izjavi za ‘Novosti’.

– Svakako da postoji naše interesovanje za Zvezdu. Posebno je Udruženje srpskih industrijalaca i preduzetnika bilo zainteresovano i ranijih godina, ali nikada nismo imali mogućnost da uđemo u Zvezdu i profesionalno postavimo klub na krov sveta. Uopšteno smo pričali o klubu, što je i normalno, jer sam zvezdaš. Bilo je priče o tome da se od raznih interesnih grupa ne može normalno učestvovati u razvoju sporta, bez obzira na to koliko ga voliš – rekao je Karić.

Nije se dugo čekalo na odgovor Nebojše Čovića, za isti list.

– Gospodin Karić je dao interesantnu izjavu. Bar otkad sam ja u Crvenoj zvezdi, ona nije zatvorena ni za koga i pošto postoji interesovanje Udruženja industrijalaca i preduzetnika, dobiće zvaničnu ponudu KK Crvena zvezda. I nama bi bilo zadovoljstvo da takvo eminentno udruženje, u kojem su provereni zvezdaši kakav je i gospodin Karić, bude u Zvezdinom poslovnom ‘pulu’ – konkretno odgovara Čović na izjavu poznatog srpskog biznismena.

Dakle, vrata Kariću su široko otvorena, vreme pred nama će pokazati da li će zaista ući u Zvezdu i, kako je rekao, ‘podići je na krov sveta’.