0
Košarka

FOTO: KSS

TEO DOBIJA VELIKU KONKURENCIJU: NBA zvezda stiže u Los Anđeles Kliperse?

Objavljeno: 14.08.17 u 20:52

Los Anđeles Klipersi su ovog leta osim našeg Miloša Teodosića doveli i Patrika Beverlija, Lua Vlijamsa, Sema Dekera, Ostina Riversa i Danila Galinarija, a na meti kluba iz Kalifornije je i velika NBA zvezda.

Prema najnovijim informacijama, jedan od najboljih plejmejkera u NBA ligi Kajri Irving želi trejd iz Klivlend Kavalirsa, navodno zbog toga što je u senci Lebrona Džejmsa, a kao sledeća destinacija ove NBA zvezde pominje se Los Anđeles. Klipersi su već stupili u kontakt sa nezadovoljnim asom Klivlenda.

On voli Los Anđeles, trenirao je tamo dosta ovog leta. Da li imaju sredstva da ga dovedu? Ne vidim kako. Ali imaju takođe i Džerija Vesta, a on je nalazio rešenje u sličnim stiuacijama ranije… nisu ni Lejkersi bili pri novcu da dovedu Šekila, pa je radio sve moguće i nemoguće i na kraju došao… Čak je doveo i Kobija Brajanta u zamenu za Divca – otkrio je američki novinar Piter Veksi govoreći u podkastu portal ‘Hoops Hype’.

Kajri Irving ima još dve godine ugovora sa Klivlendom, ali je evidentno da če napustiti Kavalirse. Pored Klipersa, za ovog sjajnog plejmejkera su zainteresovani i Majami, San Antonio, Njujork i Minesota,

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter