0
Košarka

FOTO: STARSPORT

SALE POSLE ‘TROFEJA BEOGRADA’: Otkrio sjajnu stvar o Milanu Mačvanu, za divljenje

Objavljeno: 14.08.17 u 09:10

Srbija je bez poraza završila prijateljski turnir ‘Trofej Beograda’.

Posle Grčke, i beogradskoj dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ pala je i Crna Gora.

I to nakon znatno veće borbe nego što je to bio slučaj sa Grcima. Crnogorci su pružili dosta veći otpor i u trećoj četvrtini se nakon serije vratili na minus od svega pola koša, ali je u nastavku ipak Srbija bila bolji rival.

– Utakmica kakvu smo tražili i želeli. Očilgedno da je fizički napor od utakmice sa Grčkom ostavio traga kod nas. Crna Gora je mlada ekipa u naponu snage, dobro su pripremljeni, nametnuli su svoj ritam u početku. Mi smo igrali bez energije, mislili smo da ćemo napadom da rešimo, dok nismo shvatili da nam treba maksimalan fizički napor. Posle smo zaigrali svoju odbranu, što je rezultiralo energijom i sigurnijom igrom, rekao je Aleksandar Đorđević.

Selektoru naše reprezentacije se nameću pitanja povreda. Marko Simonović je iz tog razloga prvi definitivno otpao sa spiska putnika za Eurobasket, a isto će biti i sa Nemanjom Nedovićem koji po svemu sudeći neće moći da pomogne ekipi u Turskoj. Đorđević je otkrio da Milan Mačvan čak ni pod visokom temperaturom nije želeo da preskoči jučerašnji meč, što je za svaku pohvalu, uzeći u obzir da se radi o pripremnoj utakmici.

– Mačvan je večeras odigrao pod temperaturom 38. Nisam hteo da ga stavim u tim, ali on je rekao da ne dolazi u obzir da propusti ovaj meč. Svaka čast, kapitenski. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter