4
Košarka

FOTO: STARSPORT

GOTOVO JE: Zvezda dobila još jedno veliko pojačanje, stranac koji obećava! (VIDEO)

Objavljeno: 11.08.17 u 12:15

Novi trogodišnji ugovor potpisan je na ‘Malom Kalemegdanu’.

Crvena zvezda će u narednoj sezoni biti jača za još jednog stranog košarkaša.

Dres crveno-belih će na četiri fronta nositi Francus Matijas Lesor, jedan od najtalentovanijih mladih igrača u Evropi na poziciji krilnog centra.

Lesor u Zvezdu stiže iz Nantera, a karijeru je gradio i u Šalonu. Osvojio je sa Nanterom FIBA Evrokup i Kup Francuske, a i bio je najbolji ‘šesti igrač’ francuskog šampionata sa 11 poena i sedam skokova prošle sezone.

Lesora je u drugoj rundi NBA drafta ove godine odabrala Filadelfija, a glavne karakteristike su mu velika snaga uz dobre fizičke predispozicije.

– Reč je o veoma talentovanom igraču i sa te strane, nastavljamo sa ulaganjem u budućnost . Matias je potpisao ugovor na tri godine, posebno sam zadovoljan činjenicom da je izabrao Crvenu zvezdu, iako je imao ozbiljne ponude nekoliko evroligaša. Ogroman je potencijal, i očigledno je prepoznao da će da napreduje u dresu Zvezde, jer su prethodnih sezona na toj poziciji izvanredno igrali Bobi Marjanović, Maik Zirbes, Ognjen Kuzmić… Formiramo mlad izuzetno kvalitetan tim, koji će sigurno napredovati kako vreme odmiče, i sa te strane očekujemo strpljenje, izjavio je po potpisivanju ugovora direktor Davor Ristović.

(Izvor: YOuTUbe/DraftExpress)

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter