0
AdmiralBet ABA Liga

IZNENAĐENJE NA TRENINGU: Zvezdin kapiten posetio saigrače

Objavljeno: 10.08.17 u 23:10

Novi kapiten Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Branko Lazić iskoristio je slobodan dan u jeku reprezentativnih priprema i posetio saigrače i stručni štab na treningu.

Puno osmeha i srdačni pozdravi obeležili su susret Lazića sa saigračima koje nije video još od kada se podizao trofej namenjen prvaku Srbije, a onda je usledilo upoznavanje sa novim saigračima. Pojedini su se interesovali kako napreduju pripreme reprezentacije, a zapitkivali su uglavnom oni najmlađi.

Reprezentativac Srbije je ostavio saigrače da nastave trening, a on se vratio u košarkašku dvoranu gde je sa šefom stručnog štaba Dušanom Alimpijevićem obavio duži razgovor o predstojećim izazovima.

Treningu je prisustvovao i tim menadžer crveno-belih i reprezentacije Srbije Nebojša Ilić. 

Crvena zvezda je pre nekoliko dana počela pripreme za novu sezonu, dok Lazića očekuju veliki izazovi sa Srbijom na “Trofeju Beograda”. Srbija će prvi meč na turniru igrati protiv Grčke u subotu od 21 sat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter