2
Evrobasket 2022

KOKOŠKOV PRESEKAO: Srpski stručnjak precrtao sa spiska dvojicu košarkaša

Objavljeno: 07.08.17 u 17:15

Reprezentacija Slovenije se priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo, a Igor Koškov je posle pripremnog turnira u Mariboru sa šireg spiska kandidata za odlazak na Evrobasket precrtao dvojicu igrača.

Slovenija će na Evropskom prvenstvu biti bez Erazema Lorbeka i Gregora Horvata, odlučio je selektor Slovenije.

Igor Kokoškov nastavlja pripreme sa 15 igrača, a konačan spisak putnika za EP biće saopšten neposredno pred odlazak u Helsinki, gde je Slovenija u grupi A zajedno sa domaćinom Finskom, Grčkom, Poljskom, Francuskom i Islandom.

Mladi Luka Dončić je posle fenomenalne partije protiv Mađara, dominirao i protiv Češke sa 20 poena, 8 skokova i po dve asistencije, ukradene lope i blokade. Plejmejker Majamija Goran Dragić je meč završio sa 18 poena i 6 asistencija.

U redovima Češke najefikasniji bili su Martin Peterka sa 17 poena, dok je Tomaš Satoranski dodao 13 koševa i 6 asistencija.

 

0
0

2 Komentara

  1. Legendo ,,Govan,, sta ima ajde odgovori mi nekad na pitanja plizz svi te podrzavamo u tvom zasmejavnju nas legemdo ajde nesto novo na youtube stavi svi kucajte na youtube govan

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter