3
Košarka

FOTO;STARSPORT

GROBARI U TRANSU: Fenerbahče dolazi u ‘Pionir’ na otvaranje sezone! Već je poznat i datum… (FOTO)

Objavljeno: 03.08.17 u 15:45

Kako je najavljeno iz crno-belog kluba, biće to duel šampiona Evrope na otvaranju sezone.

Crno-beli će u hali „Aleksandar Nikolić“ odmeriti snage sa šampionom Evrope kojeg sa klupe predvodi naš nekadašnji igrač i trener, Željko Obradović. Meč će se igrati u utorak, 26. septembra.

Evropski šampioni iz 1992. i 2017. odmeriće snage u prijateljskom susretu na otvaranju sezone 2017/18 u dvorani „Aleksandar Nikolić“. Fenerbahče Doguš, aktuelni šampion Turske i pobednik Evrolige, predvođen Željkom Obradovićem, našim nekadašnjim igračem i trenerom koji je sa crno-belima osvojio titulu prvaka Evrope biće protivnik Partizana na meču kojim će crno-beli zvanično otvoriti sezonu.

Biće to sjajna prilika da navijači pozdrave i podrže novi tim Partizana ali i svoje heroje, trenera Željka Obradovića i nekadašnjeg asa crno-belih, Jana Veselog.

Vreme odigravanja susreta i informacije oko prodaje ulaznica za sprektakularni duel šampiona, biće saopšteni naknadno.

0
0

3 Komentara

  1. Partizan 1 i Partizan 2

    A Najbolji igrač Evrope u NBA Partizanu 3

    Kingsi Spursi deo crno bele akademije

    0
    0
    Odgovori
  2. Željko pomaže Partizanu. Dovodi šampiona evrope da Partizan napuni kasu. Puna hala, tv prava, reklame. A sad marketing služba da odradi posao, a mi da održimo časove ljubavi.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ko kaze da smo u transu?
    Nas ne interesuje ni fener ni real ni bilo ko drugi, nas interesuje samo PARTIZAN, daleko je trans , trebaju nam dobri igraci i prava uprava

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter