2
Košarka

FOTO: STARSPORT

NOVI DULETOV ŠOU: Oterao igrača u svlačionicu, pa se sukobio sa sudijama (VIDEO)

Objavljeno: 23.07.17 u 13:50

Selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Duško Vujošević poznat je po eksplozivnom temperamentu, a ovaj put je dobio tehničku zbog  upada na teren i rasprave sa sudijama.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine je igrala prijateljski meč protiv Makedonije u sklopu priprema za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, a BiH je doživela poraz 62:71, prvi otkako je Vujošević seo na klupu „zmajeva“.

Vujošević je na ovom meču u svlačionicu poslao svog mladog plejmejkera Amara Gegića. Početkom treće četvrtine Gegić je nesmotreno napravio faul, a prilikom odlaska na klupu odlučio je da sa selektorom razmeni par reči, pa je mladom košarkašu pokazao put u svlačionicu.


Vujošević ljutito šalje Gegića u svlačionicu… by clipsbh

Osim sa mladim plejmejkerom Bajerna, temperamentni Vujošević je tokom meča sa Makedoncima imao i žučnu raspravu sa sudijama, nakon čega mu je dodeljena tehnička greška. 


Vujošević izgubio živce, uletio na teren i… by clipsbh

 

0
0

2 Komentara

  1. šta drugo očekivati od ovog ZLOG čovjeka, pošto sad živi u Sarajevu, imaju dvije neuropsihijtrijske klinike: „Sokolac“ u Republici Srpskoj i „Jagomir“ u Federaciji, pa neka probere jednu, a s obzirom da trenira BiH , neka se odluči za ovu drugu…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter