1
AdmiralBet ABA Liga

Jacob Pullen Crvena Zvezda - Cedevita kosarka ABA regionalna liga 4.1.1016. Januar 4. 2016. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

FLEŠ SA KALEMEGDANA: Zamena za Jovića spremna, spekuliše se o još par imena, Kuzmić otišao

Objavljeno: 20.07.17 u 13:04

Egzodus sa Malog Kalemegdana se nastavlja, tim je napustio i Ognjen Kuzmić, ali se sada spekuliše o pojačanjima, tri su na spisku beogradskih medija.

Definitivno je Crvena zvezda ostala bez Ognjena Kuzmića. Visoki centar potpisao je dvogodišnji ugovor sa Real Madridom. Reprezentativac Srbije je prošao lekarske preglede, stavio potpis, a onda se uputio u Beograd na prozivku Aleksandra Đorđevića.

I dok se u medijima spekuliše o tome da je Dušan Alimpijević novi šef stručnog štaba šampiona Srbije, već se govori o mogućim pojačanjima. Prvo je na poziciji pleja, a reč je o Džejkobu Pulenu, bivšem organizatoru igre Cedevite i Himkija. Amerikanac je i prošle godine nuđen crveno-belima, ali ga Dejan Radonjić navodno nije ‘video’ u svom timu.

Pored Pulena, beogradski mediji prenose da je velika želja Crvene zvezde centar Dejan Musli, ali i snažni Jamajčanin Samardo Samjuels. Videćemo šta donosi dan, a šta noć…

0
0

1 Komentara

  1. Ljaner i Dooobojaaa….Trebao si rampu dizati levatino jedna….moras znati sta je sveto….ako znasne divi kapitena Branka….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter