0
Košarka

FOTO: STARSPORT

KORISTIO NJEGOVO IME PO HOTELIMA: Teov najbolji drug u Klipersima najavio Srbina u najlepšem svetlu!

Objavljeno: 19.07.17 u 11:48

Nema igrača u aktuelnom sastavu Los Anđeles Klipersa koji bolje poznaje Miloša Teodosića od Patrika Beverlija.

U intervjuu za ‘Foks’, jedna od većih uzdanica tim iz ‘grada anđela’, Patrik Beverli, govorio je o svom novom najboljem prijatelju, Milošu Teodosiću.

Kao što je poznato, oni su igrali zajedno u Olimpijakosu i od tada su u savršenim odnosima, o čemu je nedavno govorio i sam Teodosić, a sada je to potvrdio i američki as.

– Mi smo izuzetno bliski, čuli smo se bar dvaput mesečno svih ovih godina otkako smo igrali zajedno. Koristio sam njegovo ime po hotelima dok sam putovao sa Klipersima, to je tačno. Znamo se mi jako dugo, najpre kao saigrači, potom kao košarkaši rivalskih timova u Rusiji – ispričao je Beverli za američki ‘Foks’.

Bek Klipersa nema dilemu da li će navijači prihvatiti kapitena reprezentacije Srbije.

– Ma, ljudi će ga ovde voleti. On je neverovatno ‘kul’ momak, ima izuzetnu košarkašku inteligenciju. Uživaćete, videćete – najavio je Tea njegov veliki prijatelj Patrik Beverli.

Pre ‘ruki’ sezone u NBA ligi Miloš Teodosić će imati obaveze u reprezentaciji Srbije, koja se sutra okuplja na početku priprema za Eurobasket u Istanbulu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter