13
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NOVI UDARAC ZA ŠAMPIONA: Džona Bolden neće u Filadelfiju, ali neće ni u Zvezdu!

Objavljeno: 18.07.17 u 09:25

U moru odlazaka najboljih igrača i trenera Radonjića, stiže nova loša vest po navijače Crvene zvezde.

Košarkaš koji je eksplodirao prošle sezone u dresu FMP-a iz Železnika i ‘pantere’ je doveo do finala Superlige Srbije, pred početak finala plej-ofa prebačen je u Crvenu zvezdu, kako bi u slučaju odlaska u NBA ligu crveno-belima ostalo obeštećenje od 600.000 evra.

Međutim, kako je NBA letnja liga odmicala, bilo je sve jasnije da Australijanac neće sledeće sezone zaigrati za Filadelfija 76-erse, pa je rasla nada da će njegov naredni klub biti Crvena zvezda. Ali, niko nije verovao da će se u igru umešati evropski velikan.

Naime, kako saznajemo, Džona Bolden bi sledeće sezone mogao da igra za Makabi iz Tel Aviva, čiji novi trener Neven Spahija itekako je zainteresovan da ga dovede u ‘ponos Izraela’.

Bolden ima ugovor do 2019. godine, ali ga to verovatno neće sprečiti da umesto na Malom Kalemegdanu zaigra u žutom dresu giganta iz Izraela iza koga se nalazi par vrlo loših sezona.

Iako nije odigrao nijedan minut za crveno-bele, zvanično bi to bio novi odlazak iz Zvezde, a ukupno deveti ove sezone. Posle Dženkinsa, Mitrovića, Simonovića, Voltersa, Tompsona, Jovića, Gudurića i najverovatnije Kuzmića.

0
0

13 Komentara

  1. Pa kad ste institucija komentarisite naslove gde se vi spominjete batalite nas vise jadni ste istu ste pricu i prosle godine pricali i sta bi lecite frustracije negde drugde smarate zalopojkama vise

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne razumem zasto je partizan institucija, sto ste toliko frustrirani Zvezdom!? Evo i vi ste se fuzionisali sa Dinamikom pa sta?? A ovi zvezdasi sa komentarima tipa „rasulo, jaoo majko…“ neka sacekaju kraj sezone! Nemoj da bude da se zaboravlja sta se pise sad a sta na kraj sezone… ja garantujem opet prvaci Aba lige i sjajni u Evroligi..

    0
    0
    Odgovori
    • Kakva fuzija sa Dinamikom?????????????Nista izmedju Partizan i Dinamika ne postoji osim toga sto je njihov prvi covek veliki navijac Partizana pa zeli da pomogne klubu za koji navija.Zasto ti je to toliko neshvatljivo?PARTIZAN OSTAJE PARTIZAN A DINAMIK DINAMIK I NEMOJ ZATO DA IZNOSIS NEISTINE!VIDECEMO DAL CETE OPET DA OSVOJITE ABU.NIJE SPORNO DRZAVA CE VAM DATI I SAKOM I KAPOM ALI IGRACI NOVI DOK SE UIGRAJU UZ NOVOG TRENERA PITANJE VELIKO PITANJE.ODLASCIMA JE VAS SISTEM UNISTEN TAKO DA NEMOJ DA SE JAKO RAZOCARAS U SLEDECOJ SEZONI!SUMA!

      0
      0
      Odgovori
    • INSTITUCIJA JE ZATO STO JE JEDINI SAMPION EVROPE IZ NASE ZEMLJE, ZATO STO JE DAO NAJVISE REPREZENTATIVACA, ZATO STO JE DAO NAJVISE NBA IGRACA, ZATO STO JE NAJTROFEJNIJI KLUB SRBIJE A I IMAO JE NEVEROVATAN NIZ UZASTOPNIH TITULA…
      A O TOME NA KOJI NACIN SE POPEO NA VRH EVROPE GLUPO JE I GOVORITI, POGLEDAJ DOKUMENTARAC!

      0
      0
      Odgovori
      • Po prvi put dečko je u pravu, JSD partizai je klub iz Hrvatske (Zagreb) , dakle sve pohvale za titule i reprezentativce koje ste izbacili. Ali mi ovde pričamo o šampionu republike Srbije a to je Crvena zvezda.

        0
        0
        Odgovori
      • Ne izmišljaj! KK Crvena Zvezda je prvi srpski klub koji je osvojio evropski trofej i to 1974.godine KPK.Jedini prvak Evrope iz Srbije je ŽKK Crvena Zvezda , 1979 godine.Partizan je na prvu titulu prvaka čekao punih 31 godinu.Zvezda ima više NBA igrača od Partizana 10 prema 9.Zvezda:Stranci se naravno ne računaju.

        0
        0
        Odgovori
  3. Sta bre vise radi uprava? Dal su normalni? Pa mi se necemo ni plasirati u 5 najboljih u ABA ligi, za evroligu necu ni da pricam!

    0
    0
    Odgovori
    • MORE PRAVDA JE SPORA ALI DOSTIZNA.TOLIKO STE ZLA NANELI INSTITUCIJI, SAMO ZATO STO JE PRAVI SAMPION, DA JE OVO MALO, TEK KADA SE RASFORMIRATE KAO KLUBIC ZA KOJI SI NAVIJAO PRE MUTANTA ZVEZDA PRAVDA I NEBESKA I ZEMALJSKA CE BITI ZADOVOLJENA!NAVIJACES TI NESRECO ZA FMP 3 SAMO U KLS A O JADRANU CES SANJAS I OPET CEMO DA VAS NABIJAMO SA PREKO 40 RAZLIKE!
      NAPISAO SAM JA DAVNO NICIJA NIJE DO ZORE GORELA E PA IZGLEDA ZA ZORA SVICE!
      HVALA GOSPODU NA TOME!

      0
      0
      Odgovori
    • Kojki bre rezultati.Imali ste budzet 10 miliona evra i niste prosli grupu.PARTIZAN JE SA 3 MILIONA EVRA BUDZETA IGRAO F4!
      IMALI STE VI MUTANTA I U VATERPOLU.KAKO JE ZAVRSIO ON TAKO CE ZAVRSTI KOSARKASKI MUTANT!
      UGASITE SE VEC JEDNOM, DOSADILI STE SVIMA, ZNAS KAKO KAZU SVAKO CUDO ZA TRI DANA!

      0
      0
      Odgovori
      • partizan je imao 2009god. budzet od 10.25mio €. u to budi siguran druze. sve ostalo su lazi navijaca da bi uvecali svoj uspeh ili drugi razlozi. i dan danas kkp ima tri drzavna sponzora od koji je glavni mts. u dogovoru kkp i kkcz primaju od mts 900.000€ po sezoni. ti gledaj gde je tu jos nis i nikola tesla. sportski pozdrav i prestanite da lazete sebe i da sirite lazi

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter