0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KAKO GRCI PIŠU: Ovo ime će oduševiti navijače Zvezde kao potencijalna zamena za Dejana Radonjića

Objavljeno: 18.07.17 u 13:53

Crvena zvezda je, nakon odlaska Dejana Radonjića sa klupe aktuelnog šampiona Srbije i Jadrana, u potrazi za trenerom, a poslednje ime koje je procurelo u javnost, a koje je, navodno, uprava crveno-belih kontaktirala, propisno će obradovati navijače.

U pitanju je Milan Tomić, pomoćni trener Janisa Sfaropulosa u Olimpijakosu.

Kako piše grčki portal „Sport24“, Zvezda je zvala Tomića, ali je prepreka njegovom dolasku na Mali Kalemegdan ugovor sa Olimpijakosom, ali i obećanje Sfaropulosu da će biti pored njega na klupi i u narednoj sezoni.

Ipak, ostaje nam da vidimo da li će kod Tomića, koji je u taboru Olimpijakosa od 2004. godine, prevladati želja za samostalnim dokazivanjem, a teško da postoji veći izazov od rada u Crvenoj zvezdi.

Milan Tomić / FOTO: Olympiacos

Pored toga, ukoliko bi Tomić stigao u Zvezdu, nema sumnje da bi postalo jasno da cilj ostaje ono što su i navijači žele – napad na trofeje i pokušaj plasmana na završni turnir Evrolige, pošto je malo verovatno da bi Tomić došao u klub koji nema ambicije da se bori za trofeje.

U svakom slučaju, Zvezda nastavlja potragu, ali se čini da ko god došao na klupu, mora da ispuni jedan preduslov – da nosi kvalitet dovoljan za trofeje.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter