1
Evroliga

FOTO: StarSport

I MLADI CENTAR IDE ‘PREKO BARE’: Srpska kolonija u NBA ligi sve jača

Objavljeno: 17.07.17 u 16:00

Mladi srpski centar Nikola Milutinov ostaće još jednu sezonu u Olimpijakosu, pa će se na leto 2018. preseliti u redove San Antonio Sparsa.

Nikola Milutinov, srpski reprezentativac i bivši košarkaš Hemofarma i Partizana, će i naredne sezone nositi dres kluba iz Pireja, ali će se na leto 2018. otisnuti ‘preko bare’. Pravo na Milutinova polažu Sparsi, ali oni ovog leta nisu iskoristili opciju da ga potpišu na tri godine za 4,5 miliona dolara.

Do sledećeg leta će proći obaveza prema kojoj Milutinov mora da potpiše ruki ugovor, pa bi 2018. naš centar mogao da dobije ugovor sličan kao što je Bogdan Bogdanović dobio u Kingsima.

Milutinov je u protekloj sezoni za Olimpijakos prosečno beležio 5,8 poena i četiri skoka za 15 minuta po meču, a treneri u grčkoj ligi su ga proglasili za igrača koji je najviše napredovao.

Srpski centar ovog leta nije igrao za Sparse na Letnjoj ligi kao pre godinu dana, pa će spreman dočekati pripreme reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo koje počinje 31. avgusta u Turskoj.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter