2
Košarka

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

KONTROVERZNO POJAČANJE: Evo šta je Obrad Tomić rekao o dresu Partizana i navijanju za Zvezdu

Objavljeno: 14.07.17 u 11:28

Posle puno nagoveštaja, klub je potvrdio dolazak novog centra.

Zamena za Uroša Lukovića će ove sezone u Partizanu biti Obrad Tomić.

Igrač koji je upao u sastav reprezentacije Bosne i Hercegovine nakon otkazivanja Jusufa Nurkića je bio u centru pažnje domaće javnosti po objavljivanju da je na meti crno-belih. Ne samo zbog prelaska u Partizan, već i zbog ranijih objava na društvenim mrežama u kojima se predstavio kao navijač Crvene zvezde.

– Nisam ni prvi ni poslednji koji je pre potpisa za Zvezdu ili Partizan navijao za rivalski klub. Sada sam u Partizanu i daću više od drugih za crno-beli dres kako bih zaslužio poverenje navijača. To je izazov na koji sam spreman, jer navijačka osećanja ne igraju na parketu. Daću sve od sebe da napravimo što bolji rezultat i opravdam poverenje trenera Nikolića. Ne mogu da pričam o ambicijama i dometima, jer još nije poznat roster. Trenutno imamo šest igrača pod ugovorom pa tek kad se tim kompletira možemo da govorimo o rezultatima, izjavio je Tomić za ‘Glas Srpske’.

Partizan se trenutno nalazi u veoma lošoj situaciji, među poslednjima je juče klub napustio Stefan Birčević i prešao u Istanbul BB. Među najavljivanim pojačanjima nalazi se dvojac iz NBA Letnje lige, Stefan Janković i Nikola Radičević, američki plej Ti Džej Vilijams, kao i Marko Čakarević.

0
0

2 Komentara

  1. Ovaj Gdceeee….je rijetko vidjena psihoza….ha ha ha….nije naivno vidite sta se desava po BG.Izgleda mi kao jedan od njih…

    0
    0
    Odgovori
  2. Jbg. drugim recima je porucio da je BIO ‘navijac’ ONE-UGASENE KK zVEZDE, dok mu se ova sklepana mutant tvorevina i projekcija malih ‘organa’ segregacije- KK Crveni FALSIFIKAT Zla i razdora Srb.-GADIIII i zato je dosao u najvecu Srpsku KK Svetinju-PARTIZAN da se iskupi i dusu od sotone izbavi i u ‘BOGu pronadje MIR .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter