4
Košarka

FOTO: STARSPORT

NE MOŽE BOLJE: Posle trenera, Partizan dobija veliko pojačanje iz Bajerna?! (VIDEO)

Objavljeno: 06.07.17 u 00:21

Crno-beli bi u narednom periodu mogli da završe jedan veoma bitan posao nakon što su dobili novog trenera.
Jedno od prvih pojačanja Miroslava Nikolića bi mogao da bude Marko Pecarski, košarkaš Bajerna iz Minhena.

Kako javljaju domaći mediji, posle Australijanca Toma Vilsona, u klub bi trebalo da stigne i Pecarski, trenutno jedan od najtalentovanijih mladih košarkaša u Evropi. Svoj veliki potencijal je Pecarski pokazao još pre par godina kada je igrao u mlađim kategorijama naše reprezentacije i Megi, gde se i preporučio Bavarcima.

Oni malo upućeniji u nešto mlađe košarkaše svesni su da bi naslednik čuvenog centra Miroslava Pecarskog bio veliko pojačanje sa crno-bele koji će sledeće sezone ‘renovirati’ ekipu i krenuti u potpunu reorganizaciju. Marko Pecarski je rođen 2000. godine i proteklu sezonu je proveo u Minhenu igrajući za drugi tim Bajerna, pod budnim okom stratega Bavaraca.

Veliku prednost u ovom poslu crno-belima čini to što, još uvek junioru može da ponudi minute u seniorskoj košarci i to u ABA ligi i Evrokupu, što očigledno nemački tim još uvek ne može.


(Izvor: YouTube/BasketCantera.TV)

0
0

4 Komentara

  1. Види се колко пратиш, Пецарски је једно од највећих потенцијала света , био по џордан кампу и остало, да дође можда не би одма био играч од 15 поена у просеку али да се развија партизан од њега може да узме велике паре после , што мислим да је баш потребно

    0
    0
    Odgovori
  2. Hahaha, 17 godina a veeeeeeliko pojacanje. mozda za 5-6 godina a sada Vrabac kolo vodi. Bolje je da nadju nekog detlica ili sovu…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter