1
Evroliga

Jacob Pullen Crvena Zvezda - Cedevita kosarka ABA regionalna liga 4.1.1016. Januar 4. 2016. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

EVROLIGA: Himki se rastao sa Pulenom, da li je ovo šansa za Zvezdu?

Objavljeno: 05.07.17 u 09:54

Klub iz Podmoskovlja je objavio da Džejkob Pulen više nije član Himkija i da je sada slobodan u izboru nove sredine.
Rastali smo se sa Pulenom. Hvala Džejkobu na saradnji i radu i želimo mu sve najbolje u budućnosti. Srećno Džejkob – objavio je Himki na svom Tviter profilu.

Pulen je postizao u proseku 10,3 poena i 2,5 asistencije u 17 mečeva Evrokupa u sezoni 2016/2017, a u centu pažnje je bio posle izjave da je Duško Ivanović najgori trener sa kojim je radio u karijeri.

Pulen je igrao u nekoliko evropskih timova uključujući Cedevitu, Brindisi, Barselonu, Sevilju, Virtus i Hapoel. Amerikanac inače drži rekord ACB lige sa čak 12 pogođenih trojki na jednom meču.

Prošle sezone je bio dovođen u vezu sa Crvenom zvezdom, ali se taj transfer nije realizovao. Možda je sada prilika da Zvezda reaguje.

Pripremio: Branko Puzović

0
0

1 Komentara

  1. Dovesti:Micova,Pulena,Jaramaza,Ivana Paunica,vratiti Cirbersa,jos 2-3 igraca dovesti i uz Gudurica,Dobrica,Dangubica i da se Lazic zadrzi ,mislim da moze korak napred u evropi. Ali dovesti igrace jos 2-3 extra klase sa iskustvom koji postizu dvocifrene poene po utakmici i F4 igramo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter