Posle predsednika Pekovića, trenera Džikića, plejmejkera Hečera, ekipu Partizana gotovo izvesno napustiće još jedan ključan šraf.

Povezane vesti

Kao i svake godine, nema sumnje da će i ove ekipa Partizana pretrpeti ogromne promene u sastavu, pored već viđene promene na klupi i na čelu rukovodstva kluba.

Nikola Peković i Aleksandar Džikić su napustili svoje pozicije, a crno-belo jato je ostavio i Vilijem Hečer. Na tom putu je još jedan važan deo tima Partizana.

Kako javljaju mediji u Turskoj, Galatasaraj je ozbiljno zagrizao za Stefana Birčevića, koji ne želi da produži ugovor sa ‘parnim valjkom’.

Galatasaraj, koji će se kao i Partizan takmičiti u Evrokupu, nije više tako platežno moćan tim, zato ga i napuštaju najbolji igrači, a u Stefanu Birčeviću vide idealno rešenje za poziciju krilnog centra. Posebno jer bi stigao kao slobodan igrač, odnosno, Partizan ne bi dobio obeštećenje.

Srpski reprezentativac je prošle sezone imao prosek od 12 poena po utakmici, a i ove godine se nalazi na spisku Aleksandra Đorđevića, odnosno, preživeo je današnju ‘seču’ i ići će na pripreme od 20. jula.