9
Košarka

FOTO: STARSPORT

OŠTRO, ŽESTOKO, SUROVO: Pogledajte najjače reakcije posle Jokićevog ‘NE’ reprezentaciji (FOTO)

Objavljeno: 03.07.17 u 15:29

Možda su neki bili previše oštri prema Nikoli Jokiću, jer je bilo i uvreda, ali jedno je sigurno – gotovo svima je današnja odluka NBA asa mnogo teško pala.

Nema sumnje da će izostanak Nikole Jokića biti ogroman udarac za Aleksandra Đorđevića i selekciju Srbije u pohodu na zlato na Evropskom prvenstvu u Turskoj u septembru ove godine.

Posle Bobija Marjanovića prošlog leta, današnje ‘NE’ još jednom je žestoko pogodilo košarkašku javnost u našoj zemlji, a navijači nisu štedeli kritike na račun srpskog centra iz Denver Nagetsa.

Bilo je dosta uvreda, ali sa druge strane, nekoliko onih vrlo duhovitih poput: ‘Nikola, igraš li na Eurobasketu? Ma Jokić‘ ili poruke da će NBA as upisati više nastupa u seriji ‘Državni posao’ nego nacionalnom timu.

Dosta je i onih koji su obrazložili svoje mišljenje, a evo nekoliko najupečatljivijih poruka vezano za Jokićevo odustajanje od Eurobasketa:

0
0

9 Komentara

  1. Eto sta nam radi amerika odvodi nam decu ….. Umesto da ginu za nasu SRBIJU ostaju u ameiku i postaju robovi NBA igre

    0
    0
    Odgovori
    • Ljudi ne razumiju da je razlog izostajanja to što momak nije u formi (nedostatak atleticizma i snage itd…)imamo dovoljno igrača na njegovoj poziciji, a kad zaigra na svijetskom i počne da se sprda sa amerima i Špancima biće Jokara Bog….a sad ga psuju IDIOTI I LICEMERI!!!

      0
      0
      Odgovori
      • „nije u formi“……to u reprezentaciji ne postoji. tu se igra srcem i dusom sto je jace od svih misica zajedno

        0
        0
        Odgovori
      • nije u formi da li si ti uopste pratio kosarku on je odigrao 80utakmica u nba prosle godine ove sada hoce da nabilduje jaja u teretani

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter