0
Evroliga

FOTO: TWITTER PRINTSCREEN

DA LI JE OVO ZNAK: Čikago otpustio prvu zvezdu ekipe i legendarnog pleja

Objavljeno: 01.07.17 u 10:10

Miloš Teodosić je jasno rekao da se u CSKA ne vraća i da vaga ponude iz NBA lige, ali neće još dugo, jer su mu vrata najvećesg srpskog grada posle Beograda širom otvorena.

Čikago se ne šali. Bulsi žele u svojim redovima ‘srpskog mađioničara’. Iz dana u dan se govori da je Miloš Teodosić sve bliže najvećem srpskom gradu posle Beograda, a potvrda za to stigla je u toku noći.

Naime, Bulsi su odlučili da se rastanu sa jednom od najvećih zvezda u timu Ražonom Rondom. Odlazak startnog pleja dovoljno govori da je Čikago blizu potpisa sa Milošem, a u tom slučaju bi ‘bikovi’ uspeli da uštede 10 miliona dolara godišnje, jer bi Srbin zaradio do 30 miliona dolara, što je mnogo manje od Ronda.

Čikago Bulsi su se već ‘otarasili’ jedne zvezde,jer je klub napustio Džimi Batler, a stigao Zek Levin, momak koji je po vokaciji bek, ali je u Minesoti znao da bude zadužen i za prenos lopte kada Riki Rubio nije u timu.

Rasplet očekujemo narednih dana, ali nema sumnje da je Miloš Teodosić trenutno najbliži crveno-belom dresu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter