3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADNO U PARTIZANU: Dolazi Muta i sa sobom dovodi tri ‘bisera’…

Objavljeno: 28.06.17 u 10:12

Čeka se formiranje nove uprave Partizana, a u međuvremenu je odlučeno da trener tima u novoj sezoni bude Miroslav Muta Nikolić, a on već dovodi tri pojačanja u Humsku.

Naime, legendarni trener je potvrdio svoj povratak u crno-beli tabor i istakao da za Partizan postoje dve opcije, jedna po kojoj će se dovesti mega pojačanja i odmah boriti za trofeje, a druga da se šansa da mladima, pa rezultate čekati barem dve godine.

– Moramo da se vratimo u realnost, sa malim ugovorima, da Partizan bude odskočna daska za mlade igrače. Ne mogu da pričam o vrhunskim rezultatima jer Srbija daje malo para za sport…A Partizan ima armiju navijača. Da li će me oni istrpeti prve godine, jer tek u drugoj možemo da jurimo rezultate i uspeh? I javnost, novinari, najviše navijači, moraće da pokažu strpljenje i da mi svi zajedno veruju. Pred nama su dve velike stvari, da vratimo dugove i porez državi, formiramo tim, a u drugoj sezoni napravimo rezultatski udar. Ja sam čovek od izazova, veže me ugovor sa Dinamikom, ali Velja Jojić je takođe partizanovac i on hoće da me pusti da vratimo staru slavu Partizanu – rekao je Miroslav Nikolić za Sportski  žurnal i pojasnio:

– Ovo što sam ispričao je plan B, a plan A je da dovedemo dva dobra stranca i odmah napadnemo Evroligu. Ali za to bi trebalo mnogo više para.

Partizan je već doveo prvo pojačanje, reč je o beku iz Australije Tomu Vilsonu, a kada dođe popularni Muta dres crno-belih će zadužiti Andrija Stevanović, Aleksandar Lazići Strahinja Gavrilović.

0
0

3 Komentara

  1. Plan A nikako. Zasto davati ogromne pare i ugovore nekim tamo strancima koji bi igrali samo jednu sezonu,a gusiti nase mlade igrace i koji bi u buducnosti bili nosioci Partizana. Pa cak i da se domognemo Eurolige nebi imali novca da platimo te strane igrace,tr bi dovodili neke nove i tako se vrteli u krug, a dugovi vi se sve vise nogomilavali.
    Plan B je jedini razumno i dugorocno rijesenje.

    0
    0
    Odgovori
  2. SAMO ME PLAN-A INTERESUJE, MI SMO KK PARTIZAN, JEDINI BREND I JEDINA ZIVA INSTITUCIJA SRBIJE I KAO TAKVOM, JEDINO ME INTERESUJE NAPAD NA SVEEE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter