0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

POZNATI NOVINAR TVRDI: Jović blizu odlaska iz Zvezde… (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 28.06.17 u 09:01

Dok je još uvek neizvesna situacija oko Crvene zvezde i dok su svi pogledi upereni ka tome hoće li ili ne Dejan Radonjić ostati na klupi, strani mediji se bave time koga će iz crveno-belog tabora uzeti evropski giganti.

Sjajna sezona je iza Crvene zvezde. Osvojena su tri ‘domaća’ trofeja, pobeda je delila tim od plasmana u Top 8 fazu Evrolige. Zato ne čudi što se iz dana u dan spekuliše o tome ko bi mogao da napusti Mali Kalemegdan i pređe u redove nekog evropskog giganta.


Kako izraelski novinar Dejvid Pik piše, Stefan Jović je sve bliži odlasku iz Crvene zvezde. Nije tajna da fenomenalnog asistenta, najboljeg uz Miloša Teodosića na Starom kontitnetu želi u svojim redovima Aleksandar Đorđević i ‘njegov’ Bajern. Za Bavarce problem nije to što Nišlija ima ugovor na još jednu godinu sa Crvenom zvezdom, jer novca za obeštećenje ima.


(Izvor: YouTube/MyBasketballTV)

Crvena zvezda se pre samo dva dana oglasila saopštenjem u kome je zamolila da se njeni igrači ne ‘seljakaju’ po evropskim klubovima, ali videćemo šta nam donosi dugo toplo leto.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter