7
Košarka

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ PONOVO O SRPSKOJ KOŠARCI: Zvezda sigurno nije u problemima kao Partizan, ‘dvorske igre’ će im praviti tim za F4

Objavljeno: 26.06.17 u 18:30

Nekadašnji trener crno-belih se ponovo osvrnuo na stanje u domaćoj košarci.
Partizan i Crvena zvezda se nalaze u velikim finansijskim problemima već nekoliko sezona, što je sve osetnije.

Iako je Srbija otkupila organizaciju ‘fajnal fora’ Evrolige za iduću sezonu, bilo je pitanje da li će Zvezda uopšte učestovati u najkvalitetnijem klupskom takmičenju na ovom delu sveta. Ipak, uz finansijsku pomoć države crveno i crno-belim, moći će lakše da se diše i sledeće sezone.

Komentarišući treuntne probleme Zvezde, Duško Vujošević se osvrnuo na one koje je Partizan imao i onda kada je on sedeo na klupi crno-belih:

– Veoma teško je bilo to sa pedagoške strane balansirati. Znam da i kod njih postoje problemi, nisam se posebno udubljivao koliki su oni zaista i zbog čega su takvi ali sam siguran da kada je Beograd organizovao pre svega zbog Zvezde fajnal for, da će ići sa ambicijama da napravi tim koji će se plasirati na F4. E sad, ko će praviti taj tim, ko će biti u rukovodstvu i tako dalje, to je pitanje nekih dvorskih igara koje ne želim ni da tumačim. Napominjem da u Zvezdi sigurno nije tako teško stanje kakvo je bilo u Partizanu dok sam ja bio u klubu. Poređenje njihovih teškoća sa onima u kojima smo mi bili i koje su bile i svesno proizvedene i svakodnevno povećavane i na kraju bez nade da se krene nabolje… sigurno kod njih nije takav slučaj, izjavio je Vujošević za ‘B92’.

Vujošević nije želeo da komentariše igre Partizana u finišu sezone i eliminacije od strane FMP-a u polufinalu domaćeg prvenstva.

0
0

7 Komentara

  1. pa vama su pravili timove to ste zaboravili i jos ste imali veliku pomoc sudija i drugih inace malo sutra biste osvojili toliko titula zvezda jeste u problemu i izaci ce sama iz njega i bice jos jaca makar u inat vama

    0
    0
    Odgovori
  2. Interesantno. Duško Vujošević ne zna stanje u srpskoj košarci a ovi komentatorsko – fmpeovski paceri znaju! Koliko treba da budeš glup da stvarno veruješ u to!

    0
    0
    Odgovori
  3. Vujosevicu ne pricaj gluposti, ti ne znas sta su problemi mi smo kosarku igrali sa 7 igraca u rosteru pred 100 ljudi u Pioniru. To isto zelim i tebi i ptarizanu.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa jel je!?
      Dosadio, ali tebe ipak zanima sta ima reci…ulazis u clanak, povecavas mu popularnost i naravno da novinari i urednici prate ono sto ljude zanima, pa nastavljaju istim tragom….dakle ti licno si odgovoran za to sto idu pitati Duleta za misljenje.
      Hvala i dovidjenja.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter