1
AdmiralBet ABA Liga

SKUPŠTINA KK CRVENA ZVEZDA: Usvojen novi finansijski plan, novo zasedanje u julu

Objavljeno: 26.06.17 u 20:05

Košarkaški klub Crvena zvezda održao je redovnu sednicu Skupštine kluba koja je imala osam tačaka, a govorilo se i o finansijskom stanju u kome je šampion Srbije.

Saopštenje KK Crvena zvezda prenosimo u celosti bez lekture:

– KK Crvena zvezda mts održao je u ponedeljak u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, prvu redovnu sednicu Skupštine u 2017.godini.

Na Skupštini kojoj je priustvovalo 29 od 35 članova, usvojen je i dnevni red sa 8 tačaka, među kojima su bile i : donošenje Odluke o usvajanju zapisnika sa redovne sednice Skupštine u novom sazivu koja je održana 07.07.2016.godine, donošenje odluke o usvajanju finansijskog izveštaja za 2016.godinu i mišljenje ovlašćenog revizora na finansijski izveštaj kluba, takođe, i izveštaj o sportskim rezultatima za takmičarsku sezonu 2016-2017, a iznet je i plan za takmičarsku sezonu 2017-2018.

Predsednik kluba, koji je ponovo detaljno referisao kompletan finansijski izveštaj u periodu od 2011-2017.godine (prihodi i rashodi) je izneo prisutnim članovima Skupštine i informacije o akciji navijača „doniraj i dominiraj“, dok je pod devetom tačkom „razno“ vođena diskusija između članova Skupštine o različitim temama.

Takođe, na kraju prve redovne sednice prvi čovek kluba Nebojša Čović predložio je za polovinu jula (tačan termin biće objavjen naknadno) i održavanje druge redovne sednice Skupštine KK Crvena zvezda mts u 2017.godini.

0
0

1 Komentara

  1. Čović drži reč.Sve transparentno ,tačno vidimo koliki je dug,kako će nestati i koliki je budžet za novu sezonu.Studiozan i pošten on drugačije i ne može.Izvanredan tekst pravog novinara istraživača,jedino mi naslov nije izvučen iz konteksta , jer sve se lepo vidi,a i pošteno je.sada onaj julski izveštaj ne mora biti objavljen jer ovo je baš transparentno ili providno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter