0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

DUGIH PET GODINA: Bivši igrač Partizana govorio o Eurobasketu (VIDEO)

Objavljeno: 26.06.17 u 20:25

Nešto je više od dva meseca pred početak Eurobasketa, a odlične vesti stigle su za selektora Letonije Einarsa Bagackisa.

Naime, košarkaš San Antonija Davis Bertans odlučio je da se stavi na raspolaganje selektoru i zaigra na Evropskom prvenstvu.

Nekadašnji košarkaš Partizana objavio je svoju odluku putem videa na Instagramu. Bertans će zaigrati za Letoniju prvi put nakon pet godina. Krilni košarkaš je propuštao zvanična takmičenja zbog velikih problema sa povredom kolena.

 

– Pet godina nakon poslednjeg nastupa u reprezentativnom dresu. Za to vreme imao sam dve operacije kolena i težak put oporavka. Promenio sam tri tima, ali sam uvek želeo tokom leta da obučem ovaj dres. Vraćam se i spreman sam da pomognem, rekao je Davis Bertans.

Letonija će igrati u grupi D na Eurobasketu 2017, zajedno sa selekcijama Srbije, domaćina Turske, Rusije, Belgije i Velike Britanije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter