4
Košarka

FOTO: STARSPORT

OVO BI BIO ISTORIJSKI POTEZ: Najpoznatija žena među trenerima se nudi ‘svom’ Partizanu (FOTO)

Objavljeno: 26.06.17 u 18:15

Odlaskom Aleksandra Džikića u Budućnost, ostalo je prazno kormilo crno-belih.
Ukoliko se ona pita, njega bi zauzela Marina Maljković, čuveni košarkaški trener.

Posle velikih uspeha koje je ostvarila sa reprezentacijom, Maljkovićeva je protekle sezone otišla korak dalje i uvela Galatasaraj u žensku Evroligu, iako se ni najoptimističniji u tom klubu nisu nadali takvom podvigu. Marina Maljković ima i rešenje za krizu koja je pogodila njen voljeni klub:

– Da, vodila bih košarkaše Partizana i to se zna. Ako muškarac može da vodi žensku ekipu, onda može i žena da vodi mušku. Ja sam već vodila mušku ekipu u Ušću. Nemam nikakvu barijeru u glavi da treniram muškarce. Za mnoge stvari to nije bitno već je znanje ključna stavka. Od septembra će u NBA biti prvi ženski trener, rekla je ona za SOS kanal.

Marina Maljković je sa ženskom košarkaškom reprezentacijom osvojila zlato na Evropskom prvenstvu i bronzu prošle godine na Olimpijskim igrama.

0
0

4 Komentara

  1. Marina sedi na klupu „“partizana““imas podrsku grobara, samo se pazi spletki od strane Vucica i Covica.Vidis i sama sta su uradili sa partizanom a i sa celim sportom kosarka-fudbal-vaterpolo[osim repreza.}

    0
    0
    Odgovori
  2. Apsolutno podrzavam da Marina Maljkovic vodi tim kk PARTIZAN,jer je dokazani GROBAR I IZUZETAN STRUCNJAK ZA KOSARKU U EVROPI I U SRBIJI.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter