8
Evroliga

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

‘OPSAJD’ – TEOVO VENAČANJE: Simon hteo mladu da ukrade, Itudis i Vatutin naručili pesmu ‘Prokleta je Amerika’

Objavljeno: 26.06.17 u 12:38

Nova kolumna ‘Opsajd’ opisuje svadbu srpskog košarkaškog virtouza Miloša Teodosića na duhovit način, bez želje da ikoga uvredimo, već samo da se na zdrav način našalimo.

Proslavljeni srpski košarkaš Miloš Teodosić oženio je juče glumicu Jelisavetu Orašanin. Slavije je upriličeno u jednom beogradskom restoranu, a svadbi je prisustvovalo preko 200 zvanica, mahom iz sveta sporta i glume.

Mladenci su se potrudili da bezbednost i privatnost dignu na najviši mogući nivo, tako da niko bez pozivnice nije mogao da prisustvuju svadbi. Pokušaj novinara da uđu u restoran osujetio je Teov kum Nenad Krstić Krle, koji im je pripretio da bi mogli da prođu kao Janis Burusis svojevremeno u Atini… Postojale su indicije da bi Marko Simonović mogao da ukrade mladu i napravi šou, ali je Pefi Marković sa deverušama odigrao odličnu odbranu, sačuvao Simona i osujetio njegov plan.

Teo i Jelisaveta su sudbonosno da izgovorili nešto posle 14 časova, a Teo je izabranici stavio prsten na ruku u njegovom stilu, bez gledanja…Sudijska trojka Belošević-Javor-Lamonika je pregledela snimak i ustanovila da je sve bilo regularno.  Najveseliji posle ovog čina bio je Vladimir Štimac koji je mašući peškirom burno proslavio Teovo uplovljavanje u bračne vode… Mlada je nakon venčanja, kako to običaji nalažu, bacila bidermajer iza ledja, a najviši u skoku je bio Bobi Marjanović

Svadbi nisu prisustvovali Luka Mitrović i Stefan Birčević koji su promašili restoran, dok Nikoli Jokiću Denver nije dozvolio dolazak na svadbu jer mora da prevrće traktorske gume kako bi što spremnije dočekao novu Nba sezonu… Bogdan Bogdanović je celu svadbu presedeo a na pitanje Mute Nikoliće zašto ne izađe na podijum i zaigra odgovorio je: “Neka igraju Lazić, Simonović i Dženkins, ne moram ja.“ Jedan od najveselijih na svadbi bio je Teov kum Marko Pantelić koji je Jelisavetino i Teovo venčanje proslavio burnije nego gol PSV-u u dresu Zvezde.

Goste na Teovoj svadbi su zabavljali Leksington bend, Bane Mojićević i Aleksandra Prijović a Vatutin i Itudis su za  najboljeg igrača CSKA naručili pesmu “Prokleta je Amerika“,  kojom su mu jasno poručili da ga i sledeće sezone očekuju u dresu “armejaca“.

Pripremio: Branko Puzović

0
0

8 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter