1
Košarka

FOTO: STARSPORT

KK PARTIZAN: Legenda srpske i evropske košarke za predsednika? (FOTO)

Objavljeno: 26.06.17 u 18:50

Od ostavke Nikole Pekovića i njegovog formalnog odlaska sa rukovodećeg položaja u KK Partizan prošle su nepune dve nedelje, a sada ‘Informer’ piše da je mesto predsednika ponuđeno jednom legendarnom košarkašu.

Pekovićev naslednik neće biti imenovan tako brzo, iako bi to trebalo da bude prvi korak u uspostavljanju novog sistema. Po Statutu kluba, rok za imenovanje novog predsednika i uprave je mesec dana (14. jul), a ‘Informer’ piše da je mesto predsednika ponuđeno Dejanu Bodirogi, legendi srpske i evropske košarke, koji je nakon odlaska iz Košarkaškog saveza Srbije početkom 2015. godine praktično iščezao iz ovdašnje sportske svakodnevice.

Izvor ‘Informera’ navodi da Bodiroga nije prihvatio ponudu i da još razmišlja, pošto je angažovan kao predsednik Komisije za takmičenja FIBA i nije imao u planu povratak u srpsku košarku.

FOTO:STARSPORT

Bodiroga je svojevremeno figurirao i kao kandidat za predsednika FK Partizan, stoga je neosporiva činjenica da je veliki partizanovac, ali klub u kome poslednjih godina nije sve tako sjajno i poseduje dug od oko četiri i po miliona evra ne može delovati primamljivo.

Kao prvi favorit za novog šefa stručnog štaba crno-belih najčešće se prethodnih dana spominjao Miroslav Muta Nikolić, koji je inače veliki prijatelj sa Bodirogom.

0
0

1 Komentara

  1. Daj Boze, Bodiroga bi bez dlake na jeziku izneo SVE prljavstine KK Crvenog Falsifikata i ZABRANIO bi im pravljenje 3 KK FRANKENSTAJNA, dosta je bre sramote i bruke sa ova prethodna 2 .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter