1
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

BEZ BEKA NA EUROBASKET: Španci svom silom žele da nas oslabe?

Objavljeno: 25.06.17 u 22:20

Dok se još uvek spekuliše o tome hoće li Nemanja Bjelica i Nikola Jokić igrati na Eurobasketu za Srbiju, lako bi moglo da se dogodi da četa Aleksandra Đorđevića ostane bez još jednog pulena.

Unikaha ne želi da Nemanja Nedović igra na Eurobasketu u Turskoj. To je za B92 potvrdio trener osvajača Evrokupa Đoan Plaza.

– Da, bilo bi sjajno kada bi odmorio, ali na pravi način što znači da pauzira 15 dana i da za to vreme sam radi na svojim mišićima i telu. Ako bi ovog leta odmarao bilo bi bolje po nas – rekao je Plaza za B92 i nastavio:

– Jedna od stvari koje smo mu rekli jeste da je ovo leto veoma bitno za njega. Možda ne ključno, ali svakako važno. Mora da napreduje u ovim stvarima koje ste napomenuli, poput odbrane. Talenta ima, tu smo saglasni. Ako hoće da igra 70 utakmica jer imamo Evroligu sledeće godine i želi da bude ‘franšizni igrač’ u bilo kom timu, u Malagi sada, ali sledeće godine možda u CSKA onda mora da poboljša i svoje fizičko stanje i telo, iznutra i spolja.

Podsetimo, Nemanja Nedović je prošle sezone bio jedan od najboljih pojedinaca u dresu Unikahe sa kojom je osvojio Evrokup i plasirao se u Evroligu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter