1
Košarka

FOTO: STARSPORT

SLIKA DANA: Žo Lovernj i Nebojša Čović nasmejani u razgovoru na inauguraciji Vučića, Vujošević ‘u neverici’ (FOTO)

Objavljeno: 24.06.17 u 00:18

Na današnjoj inauguraciji Aleksandra Vučića u predsednika Republike Srbije bio je izrazito veliki broj ljudi iz sporta, kako domaćih, tako i stranih.

Pored zvanica iz političkog života, lidera država Balkana, kao i velikog broja predsednika i premijera iz Evrope i sveta, na inauguraciji Aleksandra Vučića prisutni su bili i sportisti, od kojih je najveću pažnju privukao Nikola Jokić, jedan od najboljih srpskih košarkaša i NBA igrač.

Međutim, još jedan igrač iz najjače lige na svetu privukao je dosta pažnje. U pitanju je bivši košarkaš Partizana i ljubimac Grobara koji se pojavio na ovom skupu među zvanicama i vrlo srdačno se pozdravio sa predsednikom i njegovom suprugom Tamarom.

Ono što je bilo vrlo zanimljivo, jeste da se Francuz isto tako pozdravio i sa predsednikom Crvene zvezde Nebojšom Čovićem, uz širok osmeh, što nije bilo svojstveno dok je Lovernj igrao u crno-belom dresu.

Posebno jer je trener ‘parnog valjka’ Duško Vujošević baš u to vreme vodio medijski rat sa Čovićem.

Francuski reprezentativac je tu bio ‘umešan’ samo kao vojnik svog trenera, bilo je tu čak i nekih čarki između Lovernja i predsednika Zvezde na jednom meču između FMP-a i Partizana u Železniku, ali par godina kasnije odnosi su, očigledno, mnogo bolji.

Odmah su, naravno, krenule šale na društvenim mrežama, pa je tako objavljena slika na koji način i sa kojim izrazom lica je Vujošević ispratio ovaj blizak susret Lovernja i Čovića.

Iz sveta sporta, na večerašnjem događaju u Palati Srbija prisutni su bili još jedan NBA košarkaš Boban Marjanović, automobilista Dušan Borković, trener Miroslav Muta Nikolić, predsednik JSD i FK Partizan Milorad Vučelić, generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić, trener KK Crvena zvezda Dejan Radonjić, atletičar Asmir Kolašinac i mnogi drugi…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter