0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mega Leks

NEMA PROMENE GRADA: Mega ostaje u Sremskoj Mitrovici

Objavljeno: 24.06.17 u 19:51

Košarkaški klub Mega Bemax će četvrtu godinu zaredom utakmice u ABA ligi i Super ligi igrati u Sremskoj Mitrovici. Ugovor o produžetku saradnje je u ime Grada Sremske Mitrovice potpisao gradonačelnik Vladimir Sanader, pa će publika u hali PSC Pinki imati priliku da i naredne sezone bodri košarkaše Mege.

Mega Bemax je u prethodne tri godine postigla najveće uspehe u istoriji kluba, među kojima su osvajanje Kupa Radivoja Koraća 2016. godine, plasman u finale ABA lige iste godine, kao i igranje FIBA Košarkaške Lige šampiona u nedavno završenoj sezoni, kada su u Sremskoj Mitrovici ugošćene brojne evropske ekipe poput Tenerifa, Strazbura, Avelina, Ostendea i drugih.

Generalni menadžer KK Mega Bemax Goran Ćakić je istakao da su se Mega i Sremska Mitrovica pokazali kao uigran tim:

Prethodne tri sezone su pokazale da je dolazak u Sremsku Mitrovicu bio pravi potez za klub tako da smo veoma zadovoljni što nastavljamo saradnju sa gradom. Sada već imamo dosta zajedničkog iskustva, uigran smo tim i u Mitrovici se zaista osećamo kao kod kuće. Podrška publike koju imamo u hali Pinki je od velikog značaja za našu mladu ekipu i daćemo sve od sebe da i sledeće sezone uživaju u našim utakmicama. Još jednom želimo da se zahvalimo Sremskoj Mitrovici na ukazanom poverenju, izjavio je Goran Ćakić.

Gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Sanader je pоželeo košarkašima Mege uspešnu sezonu:

Veoma nam je drago što će Košarkaški klub Mega Bemax igrati četvrtu sezonu zaredom u Gradu Sremska Mitrovica, to samo pokazuje da su oni, kao i mi, izuzetno zadovoljni dosadašnjom saradnjom. Hvala Megi na ukazanom poverenju a Grad Sremska Mitrovica će se truditi da opravda ulogu domaćina. Poželeo bih igračima uspešnu sezonu, punu pobeda, a Mitrovčane bih pozvao da zajedno, kao i do sada, bodrimo Megu sa tribina, izjavio je gradonačelnik Vladimir Sanader.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter