0
Evrobasket 2022

POZITIVNI SIGNALI IZ DENVERA: Jokić dobio ‘zeleno svetlo’! Odluka je, čini se, na njemu… (FOTO)

Objavljeno: 21.06.17 u 20:21

Misterija oko nastupa Nikole Jokića na Evropskom prvenstvu koje će biti održano u septembru ove godine traje već više meseci, a čini se da je stav čelnika Denvera jasan po tom pitanju.

Naime, novopostavljeni predsednik za košarkaške operacije Nagetsa, Tim Koneli, tokom jednog od prvih obraćanja medijima na kom je, između ostalog, razgovarao i o budućnosti tima kroz draft i trejdove, dotakao se i Jokića.

Šta god da odluči, podržaćemo ga. Njegov je izbor. Timovi iz NBA ne mogu da zabrane, niti da dozvole. Svesni smo da je ovo važno leto za Nikolu i njegovo telo, i da je uradio sjajan posao od početka, radeći na nekim stvarima koje mora da popravi. Šta god da odluči, ima našu punu podršku, mi smo uzbuđeni što ćemo naredne sezone imati „nabudženiju“ verziju Nikole.

Čini se da je ovime i definitivno otklonjena sumnja da li Jokić ima ili nema podršku svog tima oko nastupa na Evrobasketu. Lopta je u njegovom „polju“, a ostaje nam da sačekamo, verovatno ne predugo, i da dobijemo potvrdu od samog Jokića ili selektora Đorđevića da li će NBA zvezda u razvoju pomoći nacionalnom timu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter