0
Košarka

FOTO: STARSPORT

KK CRVENA ZVEZDA: Da li će Simonović ostati deo pobedničke ekipe? (FOTO)

Objavljeno: 18.06.17 u 17:05

Iako su Zvezdini košarkaši na zasluženom odmoru posle trećeg osvojenog trofeja u nezaboravnoj sezoni i dalje raste neizvesnost i postavlja se pitanje šta će ostati od pobedničkog tima.

Već se pisalo u medijima da Luka Mitrović odlazi u Brose Bamberga, kao i da je trener Dejan Radonjić meta sve većeg broja evroligaških klubova. Neizvesno je i šta će biti sa Stefanom Jovićem, Brankom Lazićem, Markom Simonovićem, Čarlsom Dženkinsom…

Marko Simonović za sobom ima definitivno najbolju sezonu karijere, ali se pojavilo pitanje odlaska u inostranstvo, ili ostanka u Crvenoj zvezdi i pokušaj da sa crveno-belima sledeće sezone ‘napadne’ plasman na fajnal- for Evrolige u Beogradu.

Simonović je u svojoj najnovijoj objavi na Instagram profilu objavio zajedničku fotografiju sa saigračima iz Zvezde, uz poruku ‘Bio jednom jedan tim…’ koja navodi na razmišljanje o različitim scenarijima.

 

…. bio jednom jedan tim….. 🍀🍀🔴⚪🔴💪💪❤❤

Објава коју дели Marko Simonovic (@simke_12) дана

Bio je opširniji u odgovoru za medije ali još uvek nije mogao da objavi definitivan stav po pitanju ostanka redovima šampionskog tima.

– Nemam nikakvih informacija. Nisam pričao sa agentom, jer sam čekao da završimo finalnu seriju plej-ofa. Sada je vreme da se odmorimo, pa sledi reprezentativno leto, rekao je Simonović aludirajući na početak priprema reprezentacije Srbije, a selektor Saša Đorđević bi sutra trebalo da objavi spisak igrača na koje računa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter