4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ISPLIVALA PRVA IMENA: Poznate dve opcije za predsednika Partizana

Objavljeno: 16.06.17 u 10:40

Nikola Peković je napustio predsedničku fotelju KK Partizan, pa će crno-beli, nakon dve godine, ponovo u potragu za prvim čovekom.

Kako prenosi Kurir u izdanju od petka, trenutno najozbiljniji kandidat za mesto predsednika kluba je Andrej Jovanović.

Jovanović je nekadašnji hokejaš, koji je led potom zamenio biznisom, pa je kao jedan od osnivača kompanije Marbo ovu firmu doveo do velike popularnosti, što je rezultiralo prodajom Pepsiju za čak 200 miliona evra, dok se danas nalazi na čelu firme „Moji brendovi“.

Ipak, problem bi mogao da bude, kako dalje navodi Kurir, u tome što je Jovanović ranije već više puta odbijao da se uključi aktivno u rad fudbalske ili košarkaške sekcije Partizana, dok je više puta pomagao hokejaškom klubu.

Pored njega, opcija je i Velibor Jojić, predsednik KK Dinamik.

Kurir potom navodi da je račun kluba u blokadi dva meseca, i to zbog dugovanaj Branislavu Đekiću i Marku Čakareviću, što je stiglo do prinudne naplate. 

Pored toga, Dragan Milosavljević, Milenko Tepić i još nekoliko igrača se nalaze na listi onih kojima crno-beli duguju, dok je Dušku Vujoševiću isplaćeno 150 od 600.000 evra duga.

 

0
0

4 Komentara

  1. a ti bi oprostio da ti duguje neko 600 hiljada evra??? jel si svestan koji je to novac u pitanju,pritom si radio do iznemoglosti za isti?

    0
    0
    Odgovori
  2. Isplatiti jo 450 hiljada jura…..a poslije toga na pink u emisiju sve za ljubav…..ili ti casove ljubavi.Vece prevare srpski sport nije vidio od D.V.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter