4
Košarka

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

NE MORAMO DA BRINEMO: U predgrađu nam rastu neki novi ‘Teodosići’ (VIDEO)

Objavljeno: 15.06.17 u 21:50

Radi se o momcima iz kluba Gorica rođenim 2004. i 2005. godine.

Na internetu se pojavio snimak o momcima iz predgrađa i njihovom učešću u Regionalnoj ligi Srbije.

Put onih manjih je ređe popločan, dosta trnja je neophodno preći kako bi se stiglo do uspeha. Tako su dečaci iz Gorice ‘krvarili’ cele godine kako bi se našli na završnom turniru Regionalne lige gde su zauzeli treće mesto, odnosno bronzu koju su poneli u svoje naselje – Sremčicu.

Ali ono što su na parketu dvorane u Lazarevcu pokazali puleni trenera Simića, Radunovića i Jovanovića, daleko je od uobičajnog. Javna tajna dobrih rezultata ovih dečaka jeste specijalni ‘trening’, odnosno vreme nakon uigravanja akcija i taktika. To vreme momci iz Gorice provode gledajući neke od naših najboljih internacionalaca, a pre svega, naravno, Miloša Teodosića.

Potezi jednog od najboljih košarkaa Evrope ogledaju se i u segmentima igre pomenutih dečaka, a to najbolje možete videti na snimku duela sa ekipom KK Zmaj.

0
0

4 Komentara

  1. Ti si Pedja verovatno veliki poznavalac,cim znas ko ce sa 13,14 godina igrati kosarku !?
    Da si iole upoznat sa situacijom u nasoj kosarci,verovatno vidis da su nam mladje selekcije (reprezentacije) u sve losijem stanju.
    Ako se pitas zasto,to je iz razloga sto se iz ovako malih klubova uzimaju najbolji igraci i guraju u „bolje“ klubove koji u sustini rade na tome da imaju sto vise „najboljih“ iz razlicitih klubova koje prikupe.
    E kad ta deca budu ostajala u maticnim klubovima i razvijala se,tada ce nam i kosarka biti bolja,i neces moci da kazes ovako nesto sto si izjavio gore.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dobro mozda i jeste najslabija ali i Teodosić je poceo odatle mislis da se svako radja sa takvim umećem u kosarci, ne to se vezba i ne moraju oni da postanu profesionalci ali ce igrati u nekim klubovima koji su poznatiji. Ne znas ti kakvih talentovanih igraca ima u regionalnoj ligi.

    0
    0
    Odgovori
  3. Bez uvrede ali Regionalna liga je najslabija (odnosno treca) liga u Beogradu za mladje kategorije.Porediti ove decake sa Teodosicem je skroz besmisleno,i tesko da ce iko od njih postati profesionalac.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter