0
Košarka

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

NAJBOLJI POTEZI SUPERLIGE: Sjajan ‘poster’ Simanića, a još bolji Džone Boldena (VIDEO)

Objavljeno: 02.06.17 u 09:33

U 13. kolu domaćeg prvenstva moglo se videti mnoštvo sjajnih akcija.

Najviše ih je bilo na utakmici FMP – Partizan sa koje se na listi najboljih pet našlo čak tri.

Poslednjeplasirani među najboljima bio je Kimani Frend, odnosno školska kontra Dinamika koju je iskusni Amerikanac zavšrio nakon što je akciju dobro povukao njegov sunarodnik Bruks.

Zatim jedna od najlepših akcija što se asistencije tiče. Partizan je povukao kontru protiv ‘pantera’, Adin Vrabac ju je završio odličnim zakucavanjem, a tome je prethodilo dodavanje iza leđa.

Na trećoj poziciji našao se Aleksa Radanov koji je u uglu čekao svoju šansu, ostao bez čuvara, a potom utrčao u srce reketa gde je dobio pravovremeni pas i zakucao, iako je Đorđe Majstorović pokušao da ga spreči.

Boriši Simaniću je malo falilo da bude najbolji u 13. rundi. Mladi centar Crvene zvezde je dobio u blizini reketa loptu od Milka Bjelice i zakucao preko dva čuvara iz redova čačanskog Borca.

FMP-ov Australijanac Bolden je zasluženo dobio prvo mesto na ovoj listi. Dejan Davidovac je vodio loptu po levoj strani terena, kada se približio reketu odigrao je od zemlju za Boldena, Australijanac je prihvatio pas i neverovatno ‘posterizovao’ Đorđa Majstorovića.


(Izvor: YouTube/Košarkaška liga Srbije)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter