30
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEVERICA: Crvenu zvezdu izbacuju iz Evrolige?!

Objavljeno: 01.06.17 u 09:00

Košarkaši Crvene zvezde obezbedili su pobedom nad Cedevitom plasman u najjače evropsko takmičenje, ali, prema poslednjim informacijama, Zvezda bi mogla da ostane bez šanse da se bori za plasman na završni turnir koji će biti održan u Beogradu!

Crvena zvezda je fantastičnim partijama postala pravi hit Evrolige prošle sezone, i pobeda je nedostajala da crveno-beli budu među najboljih osam ekipa. 

Mnogi su se nadali da će Zvezda napraviti iskorak i formirati tim koji će napasti plasman na završni turnir, ali je, prema poslednjim informacijama koje je prvobitno plasirao Informer, samo učešće sada dovedeno u pitanje.

Naime, Evroliga je 2015. godine uvela finansijski fer-plej, prema kom je zabranjeno učešće ekipama koje imaju neizmirena dugovanja prema bivšim ili sadašnjim igračima, i koji zahteva da ekipe imaju budžet od četiri miliona evra.

Kako Crvena zvezda još uvek ima dugovanja prema bivšim košarkašima, a aktuelni prvotimci su za godinu dana primili samo tri i po plate, dok je Dejan Radonjić dobio samo jednu i po, veliko je pitanje šta će biti.

Crvena zvezda je zbog toga pokrenula akciju „Doniraj da dominiraš“, u kojoj navijači mogu da pomognu klubu, kao i kupovinom sezonskih karata.

 

 

 

0
0

30 Komentara

  1. Zar sam ja duzan da doniram da bih pokrio necije lopovske radnje? Neka doniraju prethodna i aktuelna uprava, to sto su strpali u dzepove pa neka pomognu klubu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovi cigosi pojeli drzavu sta rade jeee… i u basketu i u fuci, to samo zdere i zdere.. da vidis kad onom manijaku odozgo prekipi

    0
    0
    Odgovori
  3. Pukli talovi sa francuzima i rusima, nije pustio rate čokanlija na vreme…

    Musavi sa hrvatskim i turskim sponzorima uništili sport u Srbiji i kako vaskrsnu crno beli tako ih proteraju…

    0
    0
    Odgovori
  4. zvezda ce igrati evroligu smetalo nekom ili ne vratice taj dug uz pomoc navijaca i sponzora to su igrama i zasluzili cinjenica je da je sport u nezavidnom polozaju jer nemaju dovoljno jaki sponzori koji bi mogli da pokriju neke troskove klubova kako bi nesmetano mogli da se takmice a i treba i drzava da uskoci malo zar nisu tako pomagali i partizanu dok je igrao u evropi…

    0
    0
    Odgovori
  5. ..ili bi akcija originalnije tj. tacnije zvucala pod imenom „PROSI I PROPAGIRAJ“ .!. XXAAXXAA .!. Tek sada je EL ukapirala, da je POGRESAN KK u njoj, umesto slavnog Sampiona Srbije-KKP, Srbiju zastupa FALSIFIKAT KK tj. MUTANT koji je magicnim reprogramom, promenom adrese i imena kluba, kao i prodajom GRBA i PECATA privatniku iz predgradja, koji se ODREKAO 17,5 mil. evra duga KK koji je „PREUZEO“ za DZ. !!! Samo bih voleo, da mi neko „PAMETAN“ OBJASNI, kako su Drzavne firme mogle da SPONZORISU PRIVATNI KK U TOM MOMENTU „POZAJMICE“ IMENA I „BRENDA“ UGASENOG KK Crvenog Zla ..??!!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  6. Kako se lozite ….Grobari
    Sve ce to biti ispeglano sa jos vecim budzetom…nego vise vi brinite sta ce biti kad Dulo bude tuzio kk.za 600000 evrica e onda počinjuv
    Casovi ljubavi…

    0
    0
    Odgovori
  7. Zvezda ima veći budžet od 4 mil.eura i to tri puta,ali ima i nerealne ugovore sa igračima.Ovde uzimam u obzir i FMP čiji su igrači posle Zvezde najplaćeniji u Srbiji,a sve to ima isti izvor finansiranja(državu).Čović je sam izjavio da su plate za prvi tim Zvezde između 2,6 do 2,8 mil.eura neto.Bruto to je tih četiri koje mora da ima da bi mogao da igra Evroligu. Zafalilo je jer su neki sponzori pukli u međuvremenu(IDEA i još neki).Novi je sistem takmičenja i nema nagrada za kvalifikovanje u sledeći krug tako da se tu sve zavrtelo.Sada,kada igrači iz Evrolige neće igrati za reprezentaciju ni država nema ili ne bi smela da ima interes da finansira privatnu Evroligu.

    0
    0
    Odgovori
  8. ..’kako’..??!! SAMAROM ili NOGOM u ..zadnjicu, K’O POSLEDNJU..“BLUDNICU“..??!! .!. XXAAXXAA .!.
    ..ne prolazi vise ONO-PRVO PROSIS, PA SE ONDA GOSTIS.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  9. KOJA MANIPULACIJA, PREVARA … DOK JE PLJACKA TRAJALA … sta nam sad spremaju … da novu PLJACKU opravdaju … ako je ovo istina … „Doniraj da dominiras“ je coviceva nova MANIPULACIJA, PREVARA SA IZMISLJENIM DONACIJAMA KAO OPRAVDANJE ZA NOVE PLJACKE … iz prostog racunskog i svakog drugog razloga: stari DUGOVI kkcz od 16 miliona ER-a, je na MANIPULACIJI, PREVARI GUMICOM IZBRISAO … novi DUGOVI po iznetom je minimum 3 miliona ER-a (sa budzetom od 7 miliona ER-a) + budzjet za novu sezonu u kojoj zeli da dominira je cc 10 miliona ER-a = cc 13 miliona ER-a, a mozda i vise … KO I KOLIKO … KOLIKA TA DONACIJA U OSROMASENOJ I SVE SIROMASNIJOM SRBIJI TREBA DA BUDE … ??? „Doniraj da dominiras“ je samo nova maska za nove PLJACKE … pitanje:odakle tolike obaveze – DUGOVI uz oniliki budzet … u protelkih 5 godina … covic se stalno hvalio da im pare problem nisu … sa budzetima koje je sam objavljivao … to su za nase prilike ogromne pare …da je te pare … kosarkaska INSTITUCIJA kk partizan ima u proteklih 10 godina … bili bi stalni ucesnici F-4 i bar 3 puta se okitili prvakom evrope … TOLIKO O TOJ VESTACKOJ TVOREVINI FMP-u-kkcz i covicu kao kosarkasa u pokusaju … postenog, uspesnog patriotu …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter