2
Košarka

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

REČI GA KOŠTALE POSLA: Tresaču otkaz zbog izjave po meču sa Partizanom

Objavljeno: 27.05.17 u 15:07

Dosta pašine se prethodnih dana podiglo oko izjave košarkaša Spartaka na konferenciji za medije nakon utakmice sa Partizanom, a danas smo dobili i epilog svega.

U razgovoru za „Blic“ predsednica subotičkog Spartaka, Josipa Ivanković potvrdila je da je Đorđe Tresača dobio rešenje o otkazu, nakon komentara o FMP-u 1 i FMP-u 2 po utakmici sa Partizanom.

-Klub se ograđuje i najoštrije osuđuje ono što je Tresač uradio. Iskreno, ostala sam zapanjena kada sam čula šta je uradio. Bacio je ljagu na klub, tačno u trenutku kada smo se vratili na košarkašku mapu, i s njim ćemo raskinuti saradnju najkasnije po završetku sezone, kada mu i ističe ugovor- rekla je Ivankovićeva.

Predsednica Spartaka smatra da je krilni centar svojom izjavom uvredio i svoje saigrače i trenera.

-I ne samo to, već je uvredio i trenera, koji nije mogao sebi da dođe od šoka, a posebno i saigrače izjavom da je Partizan imao lakši trening. Pa još te slike na Fejsbuku, pojma nismo imali. Nedopustivo je sve ovo.- zaključila je predsednica Spartaka.

0
0

2 Komentara

  1. Todoricu reaguj! Nemoj ovakav dragulj da ti izmakne za sledecu sezonu. Bez obestecenja, „strasan“ igrac i sto je prava retkost osvedoceni navijac „institucije“.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter